Selecteer een pagina
De Nitaat is de officiele dispuutsdrank van dispuut EKPHΞH, bestaande uit een deel Ammaretto, een deel Tequila en een deel Blue Curacao. De nitaat is de perfecte weerpiegeling van het dispuut, waarbij de explosiefiteit wordt gerepresenteerd door de tequila, de blue curacao zorgt voor het blauwe dat ons dispuut weerspiegeld. De ammaretto zorgt er voor dat de Nitraat nog enigszins drinkbaar is. De nitraat is ontstaan in een van de eerste speciale activiteiten, in het zuipschuurtje van Cocagne, het huis van Evan. De organisatie van deze avond werd verzorgd door de heren Bas Klok en Evan Milacic. Na het verorberen van een smakelijk bord spaghetti, begaven deheren van dispuut EKPHΞH zich naar de schuur waar een aantal flessen sterke drank gepresenteerd werden. Hier onder vielen ook de geliefde blue curacao, amaretto en tequilla. De opzet van de avond was simpel, maar niet te onderschatten. Er bliefde een dispuutsshot te worden uitgevonden. Dit, door middel van een potje klootzakken. Elke ronde van het spel kende twee winnaars, twee verliezers en enkelen die niks toevoegden. De twee winnaars kozen X flessen sterke drank uit de verzameling en trachtten een poging te doen de meest epische shot te creëren. Deze shots werden door de twee verliezende spelers opgedronken en geëvalueerd. Een cijfer tussen de 0 en de 10 werd aan deze shot toegekend en op een krijtbord genoteerd. In de loop van de avond werd een groot palet aan shots gepresenteed en gejureerd. Maar er was een shot, dat er met kop en schouders bovenuit stak. Een shot, uitgevonden door twee enorme eindbazen. Een shot, waar we geen genoeg van zullen krijgen. Een shot, ook wel bekend als: De Nitraat.