Selecteer een pagina

Over ons

Over ons

Wie zijn wij

ΕΚΡΗΞΗ (lees: Ekrixi)  is een dispuut waar zeer uiteenlopende karakters bij elkaar samenkomen en heel goed met elkaar kunnen opschieten. Iedereen is wel divers en heeft iets bijzonders, maar dat verdeelt ons niet. Het maakt ons juist sterker. Wij leren veel van elkaar en we hebben ook de meest uitgebreide discussies. Ekrixi is een dispuut voor allen en allen zijn we een.

 

 

De naam ΕΚΡΗΞΗ

Ekrixi heeft natuurlijk zijn Griekse karakter. Vertaald staat Ekrixi voor explosief. Want dat is ekrixi. We zijn op momenten explosief. Houden van knallen op een dispuutsavond, tentamen, werk of stage. Knallen tot de late uurtjes, serieus of feestend. Griekse karaktertrekken heeft ons dispuut niet per se, maar desondanks zien wij een Grieks laagje over Ekrixi heen. Voornamelijk in haar benaming, maar ook in kleine dingen als onze proost, jamas!

Herkenning

ΕΚΡΗΞΗ is een dispuut vol actieve leden die elke week in onze stamkroeg Shooters te vinden zijn. Wij zijn te herkennen aan de donkerblauwe overhemden met een grote dynamietstaaf op de rug.